Allahs 99 namn | Distanskurs

Gratis

Kostnadsfri kurs utan krav på förkunskaper!

Lärorikt

Unikt och pedagogiskt material.

Autentisk

Faktagranskat med korrekta källor.

”Guds är fullkomlighetens sköna namn; anropa Honom alltså med dessa [namn].” (Koranen 7:180)

Porten till kunskap i samarbete med Korancitat i Sverige erbjuder dig en kostnadsfri distanskurs om Allahs 99 namn. Detta är en unik möjlighet för dig att få en större och fördjupad kunskap om vem din Skapare är tillsammans med vår pedagogiska lärare och andra kursdeltagare. Missa inte denna möjlighet.

Kursen är pågående. Ny lektion publiceras en gång varannan veckan. Alla lektioner sparas och finns tillgängliga för alla kursdeltagare.

Registrera dig kostnadsfritt idag.

Distanskursen sponsras av TAHARA.se – muslimska kläder på nätet.

”Allah har nittionio namn – etthundra minus ett, vem helst som memorerar dem och förstår dem kommer att få stiga in i paradiset.” (Profeten Muhammed)

PTK-kursen om Allahs namn har med sina korta men ändå mycket innehållsrika föreläsningar gett mig inte bara kunskap om namnen som sådana, utan också mer ingående kunskap om hur namnen vägleder oss i varje aspekt av livet.

JennyKursdeltagare

När jag kombinerade PTK-kursen med PTK-coachingen på Whatsapp blev min vardag mer fylld av reflektioner om Allah(SWT). Det är som att en ny värld öppnade upp för mig där jag ser avtryck och spår av al-Khâliq vart jag än befinner mig.

SelinaKursdeltagare

Som relativt nybliven konvertit har jag massor att lära. Kursen Allahs 99 namn har gett mig kunskap om Allah och den tro som nu är min. Avsnitten har presenterats på ett lättillgängligt sätt, som har gett mig en fördjupad förståelse och bidragit till ett inre lugn mitt i allt det kaotiska som pågår i världen.

MalinKursdeltagare

Jag kan bara säga att jag inte ångrat min anmälan till kursen då bror Salih har ett väldigt bra och enkelt sätt att förklara namnen samt hur man kan applicera dessa i sitt liv. Man känner att materialet är väl efterforskat och det ligger tyngd bakom hans teser och slutsater.

BjörnKursdeltagare

Varför ska jag gå kursen?

  • Lär känna Gud

    Du får större kunskaper om din Skapare.

  • Ökad Gudskärlek

    Du får en fördjupad relation till din Skapare.

  • Riktig imanboost

    Du får känna sann glädje i livet.

500+ kursdeltagare

Öka din kunskap också. Registrera dig idag!

Läraren om kursen

Tidigare har jag undervisat om Guds namn och egenskaper och fått mycket positiv återkoppling. Studenterna var mycket nöjda och kända att de växte i tron. Nu ämnar jag undervisa i samma ämne men grundligare. I detalj vill jag gå igenom Guds namn och visa hur dessa namn kan förbättra din relation med Gud men också med dina medmänniskor.

Registrera dig redan idag. Denna unika möjlighet vill du inte missa.

Glöm inte att följa mig på Facebook.

Salih TufekciogluLärarehttp://www.5pelare.se